1. Корзун В.Н. Проблеми харчування населення в нинішній екологічній ситуації / В.Н. Корзун, В.С. Михайловський, А.М. Парац // Проблеми харчування населення України: Всеукр. наук.-практ. конф.: [матеріали] – Полтава, 2003. – С. 138-142.
2. Андреев С. Перспективная отрасль кролиководства / С. Андреев, Я. Игнатенко // Животноводство России. – 2007. – № 10. – С. 9–11.
3. Effect of dietary α-linolenic acid and vitamin E on the fatty acid composition, storage stability and sensory traits of rabbit meat / [A. Dal Bosco, C. Castellini, L. Bianchi, C. Mugnai] // Meat Sci. – 2004. – Vol. 66. – Р. 407–413.
4. Спиричев В.Б. Обогащение пищевых продуктов витаминами и минеральными веществами / В.Б. Спиричев, Л.М. Шатнюк, В.М. Позняковский. – Новосибирск, 2004. – 320 с.
5. Шаповалова Е.М. Влияние витаминов А, Е, С, Р, вводимых порознь и одновременно, на внутрисосудистое свертывание крови / Е.М. Шаповалова, А.Ш. Бышевский, С.Л. Галян // Современные наукоемкие технологии. – 2007. – №1. – С. 24–25.
6. Vakulenko I.S. Krolikovodstvo [Rabbit husbandry] / I.S. Vakulenko.– Kharkiv, 2008. – 282 p.
7. Потоцький М.К. Морфофункціональні дослідження в нормі і патології / М.К. Потоцький, М.М. Омеляненко, Л.М. Потоцька. – Видавничий центр НАУ, 2007. – 107 с.