Перейти до основного матеріалу
Головна Ветеринарна медицина
  • Головна
  • Автору
    • Правила публікації
    • Видавнича етика
    • Порядок подання матеріалів
    • Вимоги до оформлення рукописів
    • Авторські права та ліцензування
    • Порядок рецензування
    • Політика щодо плагіату
    • Політика щодо використання генеративного ШІ
    • Заява про конфіденційність
  • Про науковий збірник
    • Історія
    • Політика відкритого доступу
    • Права авторів
    • Права доступу
    • Права користувачів
    • Редакційна колегія
    • Цілі та проблематика
    • Індексація наукового збірника
  • АРХІВ
  • Контакти
  • Подати статтю

Пошукова форма

ПОДАТИ СТАТТЮ

ГІПТЕНКО С.І.

Безпечність та якість масла солодковершкового різних вітчизняних виробників і визначення його фальсифікації

Автори: 
ЛЯСОТА В.П., БОГАТКО Н.М., БУКАЛОВА Н.В., ДЖМІЛЬ В.І., ХІЦЬКА О.А., МАЗУР Т.Г., ТКАЧУК С.А., ПРИЛІПКО Т.М., ГІПТЕНКО С.І.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2022-173-1-33-42