Перейти до основного матеріалу
Ветеринарна медицина
Toggle navigation
Головна
Автору
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Подати статтю
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ХІЦЬКА О.А.
Безпечність та якість продукції свинарства за застосування комплексних дезінфектантів
Автори:
ЛЯСОТА В.П.
,
БОГАТКО Н.М.
,
БУКАЛОВА Н.В.
,
БОГАТКО А.Ф.
,
МАЗУР Т.Г.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
ДЖМІЛЬ В.І.
,
ТКАЧУК С.А.
,
ПРИЛІПКО Т.М.
,
БАРТКІВ Л.Г.
,
БОЛОХОВСЬКА В.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2025-196-1-19-35
Безпечність і якість яєць курячих харчових під час виробництва й обігу в деяких господарствах центральної України
Автори:
ЛЯСОТА В.П.
,
БОГАТКО Н.М.
,
БУКАЛОВА Н.В.
,
МАЗУР Т.Г.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
ДЖМІЛЬ В.І.
,
БОГАТКО А.Ф.
,
ТКАЧУК С.А.
,
ПРИЛІПКО Т.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2024-192-2-16-27
Безпечність та якість сметани різних вітчизняних виробників і визначення її фальсифікації
Автори:
ЛЯСОТА В.П.
,
БОГАТКО Н.М.
,
БУКАЛОВА Н.В.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
ДЖМІЛЬ В.І.
,
МАЗУР Т.Г.
,
ТКАЧУК С.А.
,
ПРИЛІПКО Т.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2024-188-1-28-40
Вплив селеніту натрію та фітопрепарату Емелін на морфологічні показники крові, безпечність та якість продукції курей-несучок
Автори:
ГРИНЕВИЧ Н. Є.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
ДЖМІЛЬ В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2023-184-2-15-34
Безпечність та якість меду натурального бджолиного, виготовленого під різними торговими марками, за реалізації у супермаркетах
Автори:
ЛЯСОТА В.П.
,
БОГАТКО Н.М.
,
БУКАЛОВА Н.В.
,
ДЖМІЛЬ В.І.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
МАЗУР Т.Г.
,
ТКАЧУК С.А.
,
ПРИЛІПКО Т.М.
,
ВАКУЛА Б.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2023-180-1-40-51
Гігієнічне обґрунтування використання абсорбенту Поліфан-К за вирощування свиней
Автори:
ЛЯСОТА В.П.
,
БУКАЛОВА Н.В.
,
БОГАТКО Н.М.
,
МАЗУР Т.Г.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
ДЖМІЛЬ В.І.
,
ТКАЧУК С.А.
,
ПРИЛІПКО Т.М.
DOI:
https://doi.org/ 10.33245/2310-4902-2022-176-2-6-19
Безпечність та якість масла солодковершкового різних вітчизняних виробників і визначення його фальсифікації
Автори:
ЛЯСОТА В.П.
,
БОГАТКО Н.М.
,
БУКАЛОВА Н.В.
,
ДЖМІЛЬ В.І.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
МАЗУР Т.Г.
,
ТКАЧУК С.А.
,
ПРИЛІПКО Т.М.
,
ГІПТЕНКО С.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2022-173-1-33-42
Вплив пребіотика Біо-актив на природну резистентність, збереженість і продуктивність молодняку свиней
Автори:
ЛЯСОТА В.П.
,
МАЛИНА В.В.
,
БОНДАРЕНКО Л.В.
,
БОЛОХОВСЬКА В.А.
,
БАЛАЦЬКИЙ Ю.О.
,
БУКАЛОВА Н.В.
,
БОГАТКО Н.М.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
ТКАЧУК С.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2021-165-1-37-49
КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ МОРОЖЕНОЇ РИБИ
Автори:
ХІЦЬКА О.А.
,
КОВАЛІВСЬКИЙ В. В.
ОЦІНКА РИЗИКІВ І КОНТРОЛЬ ПОКАЗНИКІВ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ЗА ВИРОБНИЦТВА СИЧУГОВИХ СИРІВ
Автори:
ХІЦЬКА О.А.