Перейти до основного матеріалу
Ветеринарна медицина
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колег.
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ХІЦЬКА О.А.
Безпечність та якість сметани різних вітчизняних виробників і визначення її фальсифікації
Автори:
ЛЯСОТА В.П.
,
БОГАТКО Н.М.
,
БУКАЛОВА Н.В.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
ДЖМІЛЬ В.І.
,
МАЗУР Т.Г.
,
ТКАЧУК С.А.
,
ПРИЛІПКО Т.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2024-188-1-28-40
Вплив селеніту натрію та фітопрепарату Емелін на морфологічні показники крові, безпечність та якість продукції курей-несучок
Автори:
ГРИНЕВИЧ Н. Є.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
ДЖМІЛЬ В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2023-184-2-15-34
Безпечність та якість меду натурального бджолиного, виготовленого під різними торговими марками, за реалізації у супермаркетах
Автори:
ЛЯСОТА В.П.
,
БОГАТКО Н.М.
,
БУКАЛОВА Н.В.
,
ДЖМІЛЬ В.І.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
МАЗУР Т.Г.
,
ТКАЧУК С.А.
,
ПРИЛІПКО Т.М.
,
ВАКУЛА Б.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2023-180-1-40-51
Гігієнічне обґрунтування використання абсорбенту Поліфан-К за вирощування свиней
Автори:
ЛЯСОТА В.П.
,
БУКАЛОВА Н.В.
,
БОГАТКО Н.М.
,
МАЗУР Т.Г.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
ДЖМІЛЬ В.І.
,
ТКАЧУК С.А.
,
ПРИЛІПКО Т.М.
DOI:
https://doi.org/ 10.33245/2310-4902-2022-176-2-6-19
Безпечність та якість масла солодковершкового різних вітчизняних виробників і визначення його фальсифікації
Автори:
ЛЯСОТА В.П.
,
БОГАТКО Н.М.
,
БУКАЛОВА Н.В.
,
ДЖМІЛЬ В.І.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
МАЗУР Т.Г.
,
ТКАЧУК С.А.
,
ПРИЛІПКО Т.М.
,
ГІПТЕНКО С.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2022-173-1-33-42
Вплив пребіотика Біо-актив на природну резистентність, збереженість і продуктивність молодняку свиней
Автори:
ЛЯСОТА В.П.
,
МАЛИНА В.В.
,
БОНДАРЕНКО Л.В.
,
БОЛОХОВСЬКА В.А.
,
БАЛАЦЬКИЙ Ю.О.
,
БУКАЛОВА Н.В.
,
БОГАТКО Н.М.
,
ХІЦЬКА О.А.
,
ТКАЧУК С.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-4902-2021-165-1-37-49
КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ МОРОЖЕНОЇ РИБИ
Автори:
ХІЦЬКА О.А.
,
КОВАЛІВСЬКИЙ В. В.
ОЦІНКА РИЗИКІВ І КОНТРОЛЬ ПОКАЗНИКІВ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ЗА ВИРОБНИЦТВА СИЧУГОВИХ СИРІВ
Автори:
ХІЦЬКА О.А.